TutKu-CemRe J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n TuTKu
| Konu: mustafa sandal Perş. Ağus. 23, 2007 2:40 pm | |
| Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, son albümü Devamı Var ve Çoban ile müzik piyasasına süper bir giriş yaptı.Dünyanın en büyük sanatçılarıyla çalıştığını belirten Mustafa Sandal, Devamı Var adlı albüm için diğer albümlerinde olduğu gibi çok büyük ses getireceğini ve eski başarılarından daha büyük başarılara imza atmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.Öte yandan Mustafa Sandal, Devamı Var adlı albüm için 5 milyon adet cd, 5 milyon adet kaset çıkarttığını ve çıkardığı gün Devamı Var adlı albümün kapış kapış gittiğini söyledi.Bunun gerçekten çok büyük bir başarı olduğunu, Türkiye’deki en iyi sanatçı olduğunu, bu işi gerçekten severek yaptığını ve hiçbir maddiyat gütmeden yaptığını sözlerine ekledi. Birazda Devamı Var adlı albümü genel olarak ele aldığımızda gayet başarılı olduğunu ve özelliklede Devamı Var albümündeki Çoban şarkısı bu yaza damgasını vuracağını söyliyebiliriz.Zaten daha şimdiden Devamı Var albümündeki Çoban gençlerin ve çocukların dilinden düşmüyor. Mustafa Sandal ve yeni albümü Devamı Var hayırlı olsun | |
|
EReNc!!!___gRİlll__bUsE Çok İyi Üye
| Konu: Geri: mustafa sandal Perş. Ağus. 23, 2007 2:45 pm | |
| yenı albumu guzell bncee bn beyendımm | |
|
TutKu-CemRe J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n TuTKu
| Konu: Geri: mustafa sandal Perş. Ağus. 23, 2007 2:47 pm | |
| bende özellikle indir adlı şarkısnı | |
|
Cemreci_kız ♥♥♥BiZdEn BiRi♥♥♥
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 35 Location : Aşkım Cemremmmmmm Seni çoooooook seviyorum.Esmer bombam benim. Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: mustafa sandal Ptsi Haz. 02, 2008 9:22 am | |
| 4-5 yaşındayken aşıktım ama şimdi sevmiyorum. | |
|