Grup Hepsi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi

//Grup Hepsi Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

mustafa sandal

3 posters
YazarMesaj
TutKu-CemRe
J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n TuTKu
J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n  TuTKu
TutKu-CemRe

mustafa sandal Empty
MesajKonu: mustafa sandal   mustafa sandal Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:40 pm

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, son albümü Devamı Var ve Çoban ile müzik piyasasına süper bir giriş yaptı.Dünyanın en büyük sanatçılarıyla çalıştığını belirten Mustafa Sandal, Devamı Var adlı albüm için diğer albümlerinde olduğu gibi çok büyük ses getireceğini ve eski başarılarından daha büyük başarılara imza atmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.Öte yandan Mustafa Sandal, Devamı Var adlı albüm için 5 milyon adet cd, 5 milyon adet kaset çıkarttığını ve çıkardığı gün Devamı Var adlı albümün kapış kapış gittiğini söyledi.Bunun gerçekten çok büyük bir başarı olduğunu, Türkiye’deki en iyi sanatçı olduğunu, bu işi gerçekten severek yaptığını ve hiçbir maddiyat gütmeden yaptığını sözlerine ekledi. Birazda Devamı Var adlı albümü genel olarak ele aldığımızda gayet başarılı olduğunu ve özelliklede Devamı Var albümündeki Çoban şarkısı bu yaza damgasını vuracağını söyliyebiliriz.Zaten daha şimdiden Devamı Var albümündeki Çoban gençlerin ve çocukların dilinden düşmüyor.
Mustafa Sandal ve yeni albümü Devamı Var hayırlı olsun

Very Happy Very Happy
http://www.ghepsifanlari.super-forum.net
EReNc!!!___gRİlll__bUsE
Çok İyi Üye
Çok İyi Üye
EReNc!!!___gRİlll__bUsE

mustafa sandal Empty
MesajKonu: Geri: mustafa sandal   mustafa sandal Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:45 pm

yenı albumu guzell bncee bn beyendımm
TutKu-CemRe
J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n TuTKu
J€mR€S! !Ç!N B!t€n @dm!n  TuTKu
TutKu-CemRe

mustafa sandal Empty
MesajKonu: Geri: mustafa sandal   mustafa sandal Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:47 pm

bende özellikle indir adlı şarkısnı
http://www.ghepsifanlari.super-forum.net
Cemreci_kız
♥♥♥BiZdEn BiRi♥♥♥
♥♥♥BiZdEn BiRi♥♥♥
Cemreci_kız

Location : Aşkım Cemremmmmmm Seni çoooooook seviyorum.Esmer bombam benim.

mustafa sandal Empty
MesajKonu: Geri: mustafa sandal   mustafa sandal Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 9:22 am

4-5 yaşındayken aşıktım ama şimdi sevmiyorum.

mustafa sandal
1 sayfadaki 1 sayfası